Haartransplantatie Limburg

Denk jij na over een haartransplantatie behandeling en bevindt je je in Limburg? Wij bij Hair Clinic Wolf staan voor jou klaar! Onze specialisten begrijpen de vele vragen en onzekerheden die vaak ontstaan rondom een haartransplantatie. We helpen je graag verder op ons kantoor of op locatie bij jou thuis.

Haartransplantatie advies in Limburg

Ons doel is om jouw haartransplantatie ervaring zo fijn mogelijk te maken doormiddel van persoonlijk advies en betrouwbaarheid. Hair Clinic Wolf biedt dan ook de mogelijkheid om thuis, in je vertrouwde omgeving of op een locatie naar keuze in Limburg, je te voorzien van advies. Daarnaast is een persoonlijke specialist belangrijk, zodat er tijdens het proces een betrouwbare en persoonlijke band opgebouwd kan worden. Hier hou jij een goed gevoel aan over. Onze specialisten nemen je mee in het gehele proces, van het onderzoeken naar de juiste partij tot hulp bieden na de behandeling. Ben jij geïnteresseerd? Je kunt gemakkelijk het contactformulier invullen, een WhatsApp bericht sturen of natuurlijk even bellen om zo een afspraak te maken voor jouw intake in Limburg.

Al jouw vragen kunnen tijdens het intake gesprek, en natuurlijk ook elk moment erna, gesteld worden. De volgende vragen worden vaak gesteld tijdens het gemiddelde intake gesprek:

 • Hoe ziet een behandeldag of periode eruit?
 • Wat kost een haartransplantatie?
 • Is het realistisch wat ik wil bereiken met de behandeling?
 • Houd ik littekens over aan de behandeling?
 • Wat is het verschil tussen FUE en DHI?
 • Welke behandelingen zijn er?

Al deze vragen, en meer, beantwoordt Hair Clinic Wolf graag. Tijdens de consultatie worden onder andere jouw specifieke wensen, de behandeling, de behandelmethodieken FUE en DHI, het haargroei proces en de controlemomenten besproken. Tijdens jouw zoektocht wil je mogelijk aanbieders uit Nederland vergelijken. Hair Clinic Wolf maakt dit makkelijk voor jou; wij bieden een consult aan huis in Limburg.

Hoe werkt een haartransplantatie? 

Een haartransplantatie begint met een consultatie vooraf. Tijdens de consultatie spreek je met jouw adviseur over je wensen en de behandeling. Dit kan telefonisch, bij ons op kantoor in Kaatsheuvel of op jouw locatie in Limburg. Na de consultatie en het ontvangen van alle benodigde gegevens worden er foto’s genomen vanuit verschillende perspectieven. De haartransplantatie specialist uit Turkije stelt daarna vast of uw donorgebied en de structuur van jouw haar geschikt zijn voor een haartransplantatie. Wanneer je geschikt wordt geacht krijg je alle benodigde informatievoorzieningen voor de behandeling en de reis.

Hierna volgt de behandeldag en medicatie. Na de behandeldag volgt achtereenvolgens een rustdag, wassing, controlemoment en de terugreis. Eenmaal terug in Nederland kan je er voor kiezen om een wassing en controlemomenten uit te laten voeren door een gespecialiseerde kapper. Hair Clinic Wolf geeft zijn haartransplantatie werkwijze in Limburg weer in zeven stappen van consultatie tot controlemomenten. Op de pagina werkwijze lees je meer over alle stappen die worden doorlopen in het haartransplantatie proces bij Hair Clinic Wolf.

Hoelang duurt een haartransplantatie in Limburg? 

Jouw persoonlijke consult in Maastricht, Venlo, Roermond, Sittard-Geleen of waar jij wenst duurt ongeveer tussen de 1 á 2 uur. Onze specialisten nemen de tijd om je gratis van al het benodigde advies te voorzien. De behandeling zelf duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur, afhankelijk van de hoeveelheid te verplaatsen haartjes. Wij doen er alles aan om je de best mogelijke ervaring te bieden. Onze arts neemt alle tijd om jouw wensen centraal te zetten en je nieuwe haarlijn te tekenen. Een haartransplantatie kost wat tijd maar het is natuurlijk wel belangrijk dat dit naar wens is! Het is de bedoeling dat je levenslang plezier heeft van jouw nieuwe haarlijn.

Haartransplantatie resultaat in Limburg 

Het resultaat is uiteraard het belangrijkste na een haartransplantatie behandeling. Maar hoe zie ik er nu uit na de behandeling en hoe krijg ik het beste resultaat? Dit beantwoorden wij graag!

Onze specialisten van Hair Clinic Wolf ondersteunen jou tijdens het gehele eindproces. Na jouw eindcontrole en wassing ontvangt je instructies waarin alle aandachtspunten staan voor na de behandeling. Al deze richtlijnen helpen bij het uiteindelijke resultaat.De eerste periode na de haartransplantatie kan er iets onnatuurlijks voorkomen: de getransplanteerde haren kunnen uitvallen, ook wel shockfall genoemd. Dit is echter niet bij iedereen het geval, maar de kans is wel groot. Het heeft verder geen invloed op het resultaat en is niets om je zorgen over te maken, dit hoort erbij. De haaruitval begint ongeveer vanaf dag 15 na de behandeling tot aan het einde van de tweede maand. Na 12 tot 14 maanden zie je het daadwerkelijke resultaat.

Indien gewenst komen wij tijdens de eindcontrole op bezoek aan huis in Limburg. Samen kunnen we dan kijken naar het resultaat en eventuele openstaande vragen beantwoorden. Tussendoor mag je natuurlijk altijd contact opnemen met uw adviseur.

De voor- en nadelen van een haartransplantatie in Turkije 

De voordelen van een haartransplantatie in Turkije

Als je kiest voor een haartransplantatie in Turkije, heeft dit diverse voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

 • De lage haartransplantatie kosten: De kosten voor een haartransplantatie in Turkije liggen gemiddeld rond de  € 2.000,-.
 • De moderne haartransplantatie methodieken: De Turkse haartransplantatie experts zijn gespecialiseerd in de DHI methodiek. Deze methodiek zorgt voor een hogere graftsdichtheid en een kortere herstelperiode.
 • Ervaring van de specialisten en levering van hoge kwaliteit: Een aantal haartransplantatie aanbieders werken met een garantiecertificaat, er wordt hiermee een levenslange groeigarantie aangeboden.
 • Er kunnen meer grafts getransplanteerd worden: In Nederland worden er in een dagbehandeling vaak maar 1.500 tot 2.000 grafts verplaatst. In Turkije ligt dit gemiddelde een stuk hoger.


De nadelen van een haartransplantatie in Turkije

Buiten voordelen zijn er ook nadelen te benoemen aan een haartransplantatie in Turkije, namelijk:

 

 • Je bent langer onderweg: Voor de haartransplantatie ga je naar Istanbul. Dit voelt voor sommigen als een belemmering.
 • Er moet meer geregeld worden voor de behandeling: Voor een haartransplantatie in Turkije verblijft je minimaal 3 nachten in Istanbul. Het is belangrijk dat je transport van en naar het vliegveld en overnachtingen in een hotel geregeld wordt. Om het je makkelijker te maken biedt Hair Clinic Wolf ook een pakket inclusief transport en verblijf. Je hoeft hiervoor niets extra’s te regelen.
 • Wees voorzichtig met goedkope plaatsen: Tijdens het zoeken naar de juiste haartransplantatie aanbieder voor jouw haartransplantatie in Turkije kunnen er veel ongeautoriseerde en goedkope aanbieders naar voren komen. Je moet zorgvuldig zoeken en het kan erg belangrijk zijn dat je niet elke advertentie vertrouwt. De gemiddelde kosten voor een haartransplantatie in Turkije ligt rond de €2.000,-. Als je veel goedkopere opties tegenkomt, is het belangrijk dat je voorzichtig bent. Goedkoop betekent niet altijd dat de kwaliteit ook gewaarborgd kan worden.

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?