Haartransplantatie Waalwijk

Denk jij na over een haartransplantatie behandeling en bevindt je je in de omgeving van Waalwijk? Wij bij Hair Clinic Wolf staan voor jou klaar! Onze specialisten begrijpen de vele vragen en onzekerheden die vaak ontstaan rondom een haartransplantatie. We helpen je graag verder op ons kantoor of op locatie bij jou thuis.

Werkwijze van een haartransplantatie in Waalwijk 

Als je haaruitval ervaart ben je waarschijnlijk opzoek naar een passende oplossing in omgeving Waalwijk. Mogelijk overweeg je een haartransplantatie. Bij jouw zoektocht is het belangrijk om allereerst te weten hoe een haartransplantatie in Waalwijk nou eigenlijk in zijn werk gaat. Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf zorgt voor een permanente oplossing. Je zult je na de haartransplantatie niet meer irriteren aan kale plekken en je kunt weer je hele leven lang genieten van een volle bos haar! Kom je uit Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang Capelle of Waspik? Wij kunnen je in elke regio begeleiden. Onze haartransplantatie specialist komt je uitgebreid informeren bij jou in Waalwijk. Gedurende de intake worden al jouw vragen beantwoord.

Een haartransplantatie behandeling duurt over het algemeen vier dagen. Op de eerste dag stap je op het vliegtuig richting Istanbul. Hier staat onze chauffeur jou op te wachten om je vervolgens gemakkelijk naar het hotel te brengen. Op de tweede dag vindt de daadwerkelijke behandeling van ongeveer 6 tot 8 uur plaats. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid te transplanteren haren. De haarzakjes uit de achterhoofd worden gebruikt om naar het gewenste gebied te transplanteren. Deze haren in dit gebied blijven namelijk levenslang haar produceren.

De behandeling kan bij Hair Clinic Wolf op twee verschillende manieren uitgevoerd worden, namelijk FUE en DHI. Daarna omvat de derde dag een rustdag in het hotel. Vervolgens heb je op de vierde dag de eindcontrole en wassing. Je wordt hier uitgebreid geïnformeerd over de manier van wassen. Het is belangrijk dat je de instructies nauwkeurig opvolgt. Als je verder nog vragen hebt, is er natuurlijk ruime tijd om deze te stellen. Als laatste ontvang je ook de garantiecertificaat. Hiermee heb je levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren!

Haartransplantatie FUE- en DHI methode 

Tijdens jouw intakegesprek in Waalwijk, zullen we je alles uitleggen op gebied van haartransplantatie methoden en wat ze inhouden. Daarbij krijg je medisch advies over welke methode het beste bij jou past.

FUE Methode

Een haartransplantatie door middel van FUE verloopt volgens vijf stappen. Eerst worden er kleine incisies rondom de grafts gemaakt in het donorgebied. Vervolgens worden de grafts verwijderd en in een speciale vloeistof geplaatst. Hierna zullen er kleine kanalen in de ontvangstplaats worden gecreëerd waar de haren worden geimplanteerd.

De vier stappen van een FUE behnadeling

DHI Methode

Een haartransplantatie door middel van DHI heeft maar vier stappen. Met deze methode is het niet nodig om vooraf de kanalen te maken. De eerste drie stappen zijn identiek aan de eerste drie stappen van de FUE-methode. Voor een haartransplantatie door middel van DHI, wordt er een DHI implantator gebruikt. Met behulp van deze pen wordt het haarzakje direct op de hoofdhuid getransplanteerd.

De vier stappen van een DHI behandeling

Bij Hair Clinic Wolf willen we je een volledige en nauwkeurige beschrijving geven van onze werkwijze. Wanneer nodig kan je altijd contact opnemen met een van onze specialisten via +31 (0) 76 785 7874. Zij staan je graag te woord.

Kosten haartransplantatie Waalwijk en Istanbul

Als je haarimplantaten overweegt, kan het zijn dat de prijzen van een haartransplantatie in Waalwijk je verbaast. De kosten die worden geïmpliceerd van haartransplantatie in de Nederland kunnen oplopen tot € 16.100, – in tegenstelling tot de gemiddelde prijzen in Turkije van rond de € 2.000. Daarbij kan je voor het bedrag dat je in Turkije betaalt bij sommige een onbeperkt aantal grafts laten transplanteren. En alsof dat nog niet genoeg is, is de prijs zelfs inclusief 3 hotelovernachtingen en VIP-vervoer tijdens jouw verblijf. Benieuwd naar de voor- en nadelen van een haartransplantatie in Turkije? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

Bij Hair Clinic Wolf, kan je altijd gebruik maken van een online kostencalculator en ontvangt je jouw persoonlijke prijsopgave. Onze prijzen beginnen vanaf €1.799,-.

Voor veel mensen is een haartransplantatie in hun thuisland gewoon niet betaalbaar. Met de vooruitgang in technologie in andere landen zijn haartransplantaties zowel toegankelijker als betaalbaarder geworden. In het verleden werden degenen die een haartransplantatie in het buitenland overwogen tegengehouden vanwege het gebrek aan informatie over de prijzen en de klinieken in het buitenland. Hoewel de prijs in veel buitenlandse klinieken veel lager is, betekent dit niet dat de kwaliteit van de service van een lager niveau is.

Intake in Waalwijk 

Bij Hair Clinic Wolf spreken wij graag af voor een intake gesprek op de plek waar dat voor jou uitkomt. Of dat bij jou thuis, een andere plek in Waalwijk of op ons kantoor is, geen probleem! Wij willen het makkelijk voor jou maken waar dat mogelijk is, daarom verzekeren wij dat een van onze haartransplantatie-specialisten naar jou komt voor een intake. Dit gesprek is het moment waarop jij al jouw onduidelijkheden kunt bespreken en onze specialist zal jou dan voorzien van alle informatie die jij nodig hebt. Het is erg belangrijk dat je je goed voelt en dat komt je gauw tijdens het intakegesprek te weten. Daarnaast krijg je ook onze brochure: “Alles over haartransplantaties”. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je goed geïnformeerd bent.

Mocht je niet in Waalwijk een intake willen doen, dan kan je natuurlijk altijd langskomen op ons kantoor in Kaatsheuvel of een telefonische intake inplannen.

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?