Haartransplantatie Amsterdam

Denk jij na over een haartransplantatie behandeling en bevindt je je in de omgeving van Amsterdam? Wij bij Hair Clinic Wolf staan voor jou klaar! Onze specialisten begrijpen de vele vragen en onzekerheden die vaak ontstaan rondom een haartransplantatie. We helpen je graag verder op ons kantoor of op locatie bij jou thuis.

Advies voor haartransplantatie Amsterdam 

Wanneer je last begint te krijgen van beginnende inhammen of een kruin die stukje bij beetje steeds iets kaler wordt dan overweeg je misschien een haartransplantatie. Is dit bij jou het geval? Dan start de zoektocht naar de aanbieder die het beste aan jouw wensen kan voldoen. Er komen hierbij verschillende beslissingsmomenten die het resultaat kunnen beïnvloeden. Wij beantwoorden dan ook graag al jouw vragen! Enkele veelgestelde vragen zijn:

 • Zijn er blijvende littekens na de behandeling?
 • Is wat ik wil bereiken met een haartransplantatie realistisch?
 • Kan ik ook in Amsterdam met een haartransplantatie specialist spreken?
 • Welke behandelmethodiek past bij mij?

Tijdens het eerste consult bespreken we onder andere de wensen die je hebt, de verschillende behandelmethoden DHI en FUE, de ins- en outs van de behandeling, het proces waarin het haar terug zal groeien en de momenten waarop je weer op afspraak wordt gevraagd voor controle. In deze zoektocht wil jij waarschijnlijk graag verschillende aanbieders vergelijken om de best mogelijke behandeling te krijgen. Wij maken het jou dan ook graag makkelijk door een consult aan huis te bieden! Voor ons is het geen probleem of je in  Amsterdam noord, oost, zuid of west woont. Wij komen graag naar je toe om antwoord op jouw vragen te geven en meer. Je kunt via de website het contact formulier invullen, een bericht sturen via Whatsapp of simpelweg even bellen voor een afspraak met betrekking tot haartransplantatie in Amsterdam.

Haartransplantatie in Amsterdam, hoe werkt het? 

Wil je graag een blijvende oplossing voor haarverlies en hier dus niet verder naar om hoeven kijken? Kom dan bij Hair Clinic Wolf voor een haartransplantatie. Wanneer het haar terug gegroeid is hoef jij zich niet meer te storen aan kale plekken op de hoofdhuid. Ook zal dit weer bijdragen aan het zelfvertrouwen. Met onze haartransplantatie in Amsterdam of Istanbul worden haartjes in het ontvangstgebied geplaatst nadat ze uit het donorgebied gehaald zijn.

Bij Hair Clinic Wolf werken wij voornamelijk met twee verschillende haartransplantatie technieken, namelijk FUE (Follicular Unit Extraction) en DHI (Direct Hair Implantation). Op de desbetreffende pagina’s lees jij alles over de werkwijze voor deze behandelingen en de eventuele voor- en nadelen. In Nederland zijn er ook aanbieders die de FUT techniek gebruiken met haartransplantatie. Echter leidt dit tot veel littekenvorming. Deze techniek gebruiken wij om deze reden niet.

Hoelang duurt een haartransplantatie in Amsterdam? 

Jouw consult in Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Amstelveen of waar jij wenst kan tussen 1 en 2 uur duren. Onze specialisten nemen graag de tijd om je gratis van al het benodigde advies te voorzien. Een haartransplantatie zelf duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid te verplaatsen haartjes. Je zult misschien denken; dat is een lange tijd. Echter staat precisie bij Hair Clinic Wolf hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om je de best mogelijke ervaring te geven. Onze arts neemt alle tijd nodig om jouw wensen centraal te zetten en je nieuwe haarlijn te tekenen. Je gaat namelijk na de behandeling levenslang van deze haarlijn genieten. Het is natuurlijk dan wel belangrijk dat dit naar wens is! Verder is het belangrijk om de opperste concentratie te hebben zodat jouw kostbare grafts niet verloren gaan. Afhankelijk van jouw toekomstige haarverlies is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met een mogelijke tweede behandeling. Hierdoor is het noodzakelijk dat er niet onnodig veel haren verspilt worden.

Groeigarantie van een haartransplantatie in Amsterdam of Istanbul 

Het eindresultaat is natuurlijk het belangrijkste punt van het hele proces. Nu krijgen wij vaak vragen als: “Wanneer wordt mijn nieuwe haarlijn zichtbaar?” Of “Hoe zorg ik voor het beste resultaat?”. Op de pagina “haartransplantatie resultaat” lees je er alles over.

In het hele proces na de behandeling ondersteunen wij je graag. Je krijgt instructies na de wassing en eindcontrole voor na de behandeling waarin alle punten van aandacht zijn opgenomen. Voor het beste resultaat is het van belang dat je deze instructies ook goed opvolgt. Je kunt bijvoorbeeld niet krabben op het ontvangstgebied. Doe je dit wel, dan kunnen de grafts uitvallen waardoor er geen nieuwe haartjes kunnen groeien. Daarnaast krijg je van ons na de behandeling een garantiecertificaat. Hiermee garanderen we dat 97% van de getransplanteerde haren zullen groeien. In het nazorgproces zijn er vier momenten voor een tussencontrole en één eindcontrole. Wil je tussendoor nog contact opnemen voor vragen dan kan dit altijd! Hair Clinic Wolf komt voor de eindcontrole weer naar jou toe in Amsterdam. In deze extra service zullen we het eindresultaat samen bekijken.

De voor- en nadelen van een haartransplantatie in Turkije 

De voordelen van een haartransplantatie in Turkije

Als je kiest voor een haartransplantatie in Turkije, heeft dit diverse voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

 • De lage haartransplantatie kosten: De kosten voor een haartransplantatie in Turkije liggen gemiddeld rond de  € 2.000,-.
 • De moderne haartransplantatie methodieken: De Turkse haartransplantatie experts zijn gespecialiseerd in de DHI methodiek. Deze methodiek zorgt voor een hogere graftsdichtheid en een kortere herstelperiode.
 • Ervaring van de specialisten en levering van hoge kwaliteit: Een aantal haartransplantatie aanbieders werken met een garantiecertificaat, er wordt hiermee een levenslange groeigarantie aangeboden.
 • Er kunnen meer grafts getransplanteerd worden: In Nederland worden er in een dagbehandeling vaak maar 1.500 tot 2.000 grafts verplaatst. In Turkije ligt dit gemiddelde een stuk hoger.


De nadelen van een haartransplantatie in Turkije

Buiten voordelen zijn er ook nadelen te benoemen aan een haartransplantatie in Turkije, namelijk:

 • Je bent langer onderweg: Voor de haartransplantatie ga je naar Istanbul. Dit voelt voor sommigen als een belemmering.
 • Er moet meer geregeld worden voor de behandeling: Voor een haartransplantatie in Turkije verblijf je minimaal 3 nachten in Istanbul. Het is belangrijk dat je transport van en naar het vliegveld en overnachtingen in een hotel geregeld wordt. Om het je makkelijker te maken biedt Hair Clinic Wolf ook een pakket inclusief transport en verblijf. Je hoeft hiervoor niets extra’s te regelen.
 • Wees voorzichtig met goedkope plaatsen: Tijdens het zoeken naar de juiste haartransplantatie aanbieder voor jouw haartransplantatie in Turkije kunnen er veel ongeautoriseerde en goedkope aanbieders naar voren komen. Je moet zorgvuldig zoeken en het kan erg belangrijk zijn dat u niet op elke advertentie vertrouwt. De gemiddelde kosten voor een haartransplantatie in Turkije ligt rond de €2.000,-. Als je veel goedkopere opties tegenkomt, is het belangrijk dat je voorzichtig bent. Goedkoop betekent niet altijd dat de kwaliteit ook gewaarborgd kan worden.

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?