Haartransplantatie Breda

Denk jij na over een haartransplantatie behandeling en bevindt je je in de omgeving van Breda? Wij bij Hair Clinic Wolf staan voor jou klaar! Onze specialisten begrijpen de vele vragen en onzekerheden die vaak ontstaan rondom een haartransplantatie. We helpen je graag verder op ons kantoor of op locatie bij jou thuis.

Hoe werkt een haartransplantatie in Breda? 

Heb jij last van een teruggetrokken haarlijn of wordt het haar op uw kruin steeds dunner? Dan overweeg je mogelijk een haartransplantatie in Breda. Als dit het geval is, dan wil je waarschijnlijk weten wat jou te wachten staat. Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf geeft een blijvende oplossing tegen het haarverlies. Voor het intake gesprek maakt het niet uit of je uit Breda, Etten-leur, Prinsenbeek, Teteringen, Oosterhout, Ulvenhout of Bavel komt. Wij kunnen jou in ieder gebied helpen! Laat ons jou uitgebreid informeren door een haartransplantatie specialist in Breda. Altijd dicht bij jou in de buurt of bij je thuis!

Haartransplantatie in Breda of Istanbul?

Bij Hair Clinic Wolf kan jij ervoor kiezen om de behandeling uit te voeren in Turkije. De duur van een behandeling is vier dagen. De eerste dag omvat de reisdag vanuit Breda richting Istanbul. Op het vliegveld staat onze chauffeur voor jou klaar om je naar het hotel te brengen. Op dag twee vindt de behandeling plaats, die ongeveer 6 tot 8 uur duurt. Dit hangt af van de hoeveelheid haartjes die geïmplanteerd gaan worden. Voor de behandeling worden haarzakjes uit het achterhoofd gehaald. Dit gebied is namelijk niet erfelijk belast op haarverlies. Deze haartjes, ook wel grafts genoemd, worden vervolgens in het gewenste gebied geplaatst. De haarzakjes kunnen op verschillende manieren geïmplanteerd worden. De technieken die Hair Clinic Wolf gebruikt zijn FUE en DHI.

Op de derde dag wordt een eindcontrole en wassing uitgevoerd. Op dit moment wordt je uitgebreid geïnformeerd over de richtlijnen na de behandeling en de wassing. Ook ontvangt je een garantiecertificaat. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat een levenslange groeigarantie van de getransplanteerde haren wordt aangeboden!

Haartransplantatie methoden: FUE en DHI 

Tijdens jouw intakegesprek in Breda, zullen we je alles uitleggen op gebied van haartransplantatie methoden en wat ze inhouden. Daarbij krijg je medisch advies over welke methode het beste bij jou past.

FUE methode

Een haartransplantatie door middel van FUE verloopt volgens vijf stappen. Eerst worden er kleine incisies rondom de grafts gemaakt in het donorgebied. Vervolgens worden de grafts verwijderd enin een speciale vloeistof geplaatst. Hierna zullen er kleine kanalen in de ontvangstplaats worden gecreëerd waar de haren worden geimplanteerd.

De vier stappen van een FUE behnadeling

DHI methode

Een haartransplantatie door middel van DHI heeft maar vier stappen. Met deze methode is het niet nodig om vooraf de kanalen te maken. De eerste drie stappen zijn identiek aan de eerste drie stappen van de FUE-methode. Voor een haartransplantatie door middel van DHI, wordt er een DHI implantator gebruikt. Met behulp van deze pen wordt het haarzakje direct op uw hoofdhuid getransplanteerd.

De vier stappen van een DHI behandeling

Bij Hair Clinic Wolf willen we je een volledige en nauwkeurige beschrijving geven van onze werkwijze. Wanneer nodig kan je altijd contact opnemen met een van onze specialisten in de regio Tilburg via +31 (0) 76 785 7874. Zij staan je graag te woord.

Prijzen haartransplantatie Breda en Istanbul 

Als je haarimplantaten overweegt, kan het zijn dat de prijzen van een haartransplantatie in Breda je verbaast. De kosten die worden geïmpliceerd van haartransplantatie in de Nederland kunnen oplopen tot € 16.100, – in tegenstelling tot de gemiddelde prijzen in Turkije van rond de € 2.000. Daarbij kan je voor het bedrag dat je in Turkije betaalt bij sommige een onbeperkt aantal grafts laten transplanteren. En alsof dat nog niet genoeg is, is de prijs zelfs inclusief 3 hotelovernachtingen en VIP-vervoer tijdens jouw verblijf. Benieuwd naar de voor- en nadelen van een haartransplantatie in Turkije? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

Bij Hair Clinic Wolf, kan je altijd gebruik maken van een online kostencalculator en ontvangt je jouw persoonlijke prijsopgave. Onze prijzen beginnen vanaf €1.799,-.

Intake gesprek in Breda 

Bij Hair Clinic Wolf spreken wij graag af voor een intake gesprek op de plek waar dat voor jou uitkomt. Of dat bij jou thuis, een andere plek in Breda of op ons kantoor is, geen probleem! Wij willen het makkelijk voor jou maken waar dat mogelijk is, daarom verzekeren wij dat een van onze haartransplantatie-specialisten naar jou komt voor een intake. Dit gesprek is het moment waarop jij al jouw onduidelijkheden kunt bespreken en onze specialist zal jou dan voorzien van alle informatie die jij nodig hebt. Het is erg belangrijk dat je je goed voelt en dat komt je gauw tijdens het intakegesprek te weten. Daarnaast krijg je ook onze brochure: “Alles over haartransplantaties”. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je goed geïnformeerd bent.

Mocht je niet in Breda een intake willen doen, dan kan je natuurlijk altijd langskomen op ons kantoor in Kaatsheuvel of een telefonische intake inplannen.

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?