Haartransplantatie Friesland

Denk jij na over een haartransplantatie behandeling en bevind je je in de omgeving van Friesland? Wij bij Hair Clinic Wolf staan voor jou klaar! Onze specialisten begrijpen de vele vragen en onzekerheden die vaak ontstaan rondom een haartransplantatie. We helpen je graag verder op ons kantoor of op locatie bij jou thuis.

Haartransplantatie advies in Friesland 

Ons doel is om jouw haartransplantatie ervaring zo fijn mogelijk te maken doormiddel van persoonlijk advies en betrouwbaarheid. Hair Clinic Wolf biedt dan ook de mogelijkheid om thuis, in je vertrouwde omgeving of op een locatie naar keuze, je te voorzien van advies. Daarnaast is een persoonlijke specialist belangrijk, zodat er tijdens het proces een betrouwbare en persoonlijke band opgebouwd kan worden. Hier hou jij een goed gevoel aan over. Onze specialisten nemen je mee in het gehele proces, van het onderzoeken naar de juiste partij tot hulp bieden na de behandeling. Ben jij geïnteresseerd? Je kunt gemakkelijk het contactformulier invullen, een WhatsApp bericht sturen of natuurlijk even bellen om zo een afspraak te maken voor jouw intake in Friesland.

Al jouw vragen kunnen tijdens het intake gesprek, en natuurlijk ook elk moment erna, gesteld worden. De volgende vragen worden vaak gesteld tijdens het gemiddelde intake gesprek:

 • Hoe ziet een behandeldag of periode eruit?
 • Wat kost een haartransplantatie behandeling?
 • Is het realistisch wat ik wil bereiken met de behandeling?
 • Houd ik littekens over aan de behandeling?
 • Wat is het verschil tussen FUE en DHI?
 • Welke behandelingen zijn er?

Al deze vragen, en meer, beantwoordt Hair Clinic Wolf graag. Tijdens de consultatie worden onder andere jouw specifieke wensen, de behandeling, de behandelmethodieken FUE en DHI, het haargroei proces en de controlemomenten besproken. Tijdens jouw zoektocht wil je mogelijk aanbieders uit Nederland vergelijken. Hair Clinic Wolf maakt dit makkelijk voor jou; wij bieden een consult aan huis.

Hoe werkt een haartransplantatie? 

Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf geeft jou een blijvende oplossing tegen haarverlies. Door het terugplaatsen van het haar zal je je niet meer storen aan de kale plek, wat kan bijdragen aan een hoger zelfvertrouwen. Bij een haartransplantatie worden haartjes uit het donorgebied naar het ontvangstgebied geplaatst. Wij werken met twee technieken, namelijk Follicular Unit Extraction (FUE) en Direct Hair Implantation (DHI). Meerdere aanbieders van haartransplantatie in Nederland bieden ook de FUT technieken aan. Deze werkwijze leidt tot een hoge mate van littekenvorming. Omwille van deze reden maken wij hier geen gebruik van.

Hoelang duurt het proces van een haartransplantatie in Friesland?

Niet alleen de beslissing om een haartransplantatie te ondergaan is een belangrijke stap die tijd in beslag neemt, maar ook het eindresultaat stelt geduld op de proef. Het proces begint daarna bij het consult in de gewenste omgeving van Friesland, wat gemiddeld 1-2 uur duurt. Onze specialisten nemen de tijd om jou gratis van al het benodigde advies te voorzien. Een haartransplantatie zelf duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid te verplaatsen haartjes. Je zal misschien denken; dat duurt best lang. Echter staat precisie bij Hair Clinic Wolf hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u de best mogelijke ervaring te geven. Onze arts neemt alle tijd om jouw wensen centraal te zetten. Je gaat namelijk na de behandeling levenslang van deze haarlijn genieten, het is dus natuurlijk wel belangrijk dat dit naar wens is!

De maanden die na de behandeling volgen zijn nodig om resultaat te zien. Dit leggen we zo nauwkeurig mogelijk voor je uit in het volgende stuk. Heb je nog meer vragen hierover? Stel ze gerust!

Resultaat van de behandeling

Het resultaat is uiteraard het belangrijkste na het ondergaan van een haartransplantatie. Wij helpen je graag met al jouw vragen over het toekomstige resultaat van een haartransplantatie.

De eerste twee maanden na een haartransplantatie kunnen de geïmplanteerde haren uitvallen. Maak je dan vooral geen zorgen. Dit zal gebeuren bij 85 tot 90% van de nieuwe haren. Na deze twee maanden gebeurt er in maand drie nog weinig. Enkele haren zullen nog uitvallen, maar andere haarzakjes zullen haartjes gaan ontwikkelen. Vanaf maand vier begint resultaat zich te tonen. Dunne haartjes vinden hun weg naar buiten en er begint een nieuwe coupé te ontstaan.

Echter, vanaf maand zeven tot negen kan je pas echt zien wat de haartransplantatie jou heeft gebracht. In deze periode zullen niet alleen meer haren ontstaan, maar ze worden ook dikker en ontstaat er meer volume, waarna in de maanden erna meer en meer ontwikkeling ontstaat. Vanaf maand 12 tot 14 heb je eindelijk het eindresultaat. De tijdlijn, zoals die hierboven is vermeld, geldt als gemiddelde, echter is dit voor iedereen anders en kan het proces er voor jou iets anders uitzien. Dit is niets om je zorgen over te maken.

Mocht je toch nog vragen hebben, Hair Clinic Wolf ondersteunt je ook tijdens het gehele nazorg proces. Na de eindcontrole en wassing ontvangt je instructies waarin alle aandachtspunten voor na de behandeling zijn opgenomen. Het is belangrijk dat je de instructies juist opvolgt.

Verder ontvang je van ons een garantiecertificaat met hierbij 97% groeigarantie van de getransplanteerde haren. Bij ons heb je vier tussencontrole momenten en een eindcontrole. Tussendoor mag je natuurlijk altijd contact opnemen met jouw adviseur, zij staan altijd voor je klaar!

De voor- en nadelen van een haartransplantatie in Turkije

De voordelen van een haartransplantatie in Turkije

Als je kiest voor een haartransplantatie in Turkije, heeft dit diverse voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

 • De lagere haartransplantatie kosten: De kosten voor een haartransplantatie in Turkije liggen gemiddeld rond de  € 2.000,-.
 • De moderne haartransplantatie methodieken: De Turkse haartransplantatie experts zijn gespecialiseerd in de DHI methodiek. Deze methodiek zorgt voor een hogere graftsdichtheid en een kortere herstelperiode.
 • Ervaring van de specialisten en levering van hoge kwaliteit: Een aantal haartransplantatie aanbieders werken met een garantiecertificaat, er wordt hiermee een levenslange groeigarantie aangeboden.
 • Er kunnen meer grafts getransplanteerd worden: In Nederland worden er in een dagbehandeling vaak maar 1.500 tot 2.000 grafts verplaatst. In Turkije ligt dit gemiddelde een stuk hoger.

De nadelen van een haartransplantatie in Turkije

 • Je bent langer onderweg: Voor de haartransplantatie ga je naar Istanbul. Dit voelt voor sommigen als een belemmering.
 • Er moet meer geregeld worden voor de behandeling: Voor een haartransplantatie in Turkije verblijf je minimaal 3 nachten in Istanbul. Het is belangrijk dat je transport van en naar het vliegveld en overnachtingen in een hotel geregeld wordt. Om het je makkelijker te maken biedt Hair Clinic Wolf ook een pakket inclusief transport en verblijf. Je hoeft hiervoor niets extra’s te regelen.
 • Wees voorzichtig met goedkope plaatsen: Tijdens het zoeken naar de juiste haartransplantatie aanbieder voor jouw haartransplantatie in Turkije kunnen er veel ongeautoriseerde en goedkope aanbieders naar voren komen. Je moet zorgvuldig zoeken en het kan erg belangrijk zijn dat je niet op advertentie vertrouwt. De gemiddelde kosten voor een haartransplantatie in Turkije ligt rond de €2.000,-. Als je veel goedkopere opties tegenkomt, is het belangrijk dat je voorzichtig bent. Goedkoop betekent niet altijd dat de kwaliteit ook gewaarborgd kan worden.

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?