Haartransplantatie Groningen

Denk jij na over een haartransplantatie behandeling en bevindt je je in de omgeving van Groningen? Wij bij Hair Clinic Wolf staan voor jou klaar! Onze specialisten begrijpen de vele vragen en onzekerheden die vaak ontstaan rondom een haartransplantatie. We helpen je graag verder op ons kantoor of op locatie bij jou thuis.

Haartransplantatie advies in Groningen 

Heb jij last van inhammen of een kalende kruin? Dan overweeg je mogelijk een haartransplantatie in Groningen. Wanneer je een haartransplantatie overweegt bestaat de zoektocht uit het zoeken naar de juiste aanbieder. Hierbij zijn er verschillende beslissingsmomenten welke van invloed kunnen zijn op jouw resultaat. Mogelijke vragen die bij jou nog onbeantwoord zijn:

 • Is het realistisch wat ik wil bereiken met de behandeling?
 • Houd ik littekens over aan de behandeling?
 • Wat is het verschil tussen FUE en DHI?
 • Kan ik met een haartransplantatie specialist in Groningen spreken?

Al deze vragen beantwoordt Hair Clinic Wolf graag voor je. Tijdens een consultatie met een van onze specialisten wordt onder andere jouw wensen, de behandeling, de behandelmethodieken FUE en DHI, het haargroei proces en de controlemomenten besproken. Tijdens je zoektocht wil je mogelijk aanbieders uit Nederland vergelijken. Hair Clinic Wolf maakt dit makkelijk voor jou. Wij bieden een consult aan huis. Het maakt voor ons niet uit in welke regio in Groningen je je bevindt, wij komen naar je toe. Ben je geïnteresseerd? Je kunt gemakkelijk het contactformulier invullen, een whatsapp bericht sturen of natuurlijk even bellen om zo een afspraak te maken voor een intake in Groningen.

Hoe werkt een haartransplantatie in Groningen? 

Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf geeft jou een blijvende oplossing tegen haarverlies. Door het terugplaatsen van het haar zal je je niet meer storen aan de kale plek, wat kan bijdragen aan een hoger zelfvertrouwen. Bij een haartransplantatie worden haartjes uit het donorgebied naar het ontvangstgebied geplaatst. Wij werken met twee technieken, namelijk Follicular Unit Extraction (FUE) en Direct Hair Implantation (DHI). Meerdere aanbieders van haartransplantatie in Nederland bieden ook de FUT technieken aan. Deze werkwijze leidt tot een hoge mate van littekenvorming. Omwille van deze reden maken wij hier geen gebruik van.

Hoelang duurt een haartransplantatie in Groningen? 

Niet alleen de beslissing om een haartransplantatie te ondergaan is een belangrijke stap die tijd in beslag neemt, maar ook het eindresultaat stelt  geduld op de proef. Het proces begint daarna bij het consult in de gewenste omgeving van Friesland, wat gemiddeld 1-2 uur duurt. Onze specialisten nemen de tijd om jou gratis van al het benodigde advies te voorzien. Een haartransplantatie zelf duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid te verplaatsen haartjes. Je zal misschien denken; dat duurt best lang. Echter staat precisie bij Hair Clinic Wolf hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om jou de best mogelijke ervaring te geven. Onze arts neemt alle tijd om jouw wensen centraal te zetten. Je gaat namelijk na de behandeling levenslang van deze haarlijn genieten, het is dus natuurlijk wel belangrijk dat dit naar wens is!

De maanden die na de behandeling volgen zijn nodig om resultaat te zien. Dit leggen we zo nauwkeurig mogelijk voor je uit in het volgende stuk. Heb je nog meer vragen hierover? Stel ze gerust!

Groeigarantie in Groningen 

Een van de belangrijkste punten na een haartransplantatie is natuurlijk het resultaat. Maar wanneer wordt het zichtbaar? En hoe krijg ik het beste resultaat? Wij helpen je graag met deze vragen. Belangrijk om te onthouden is dat de antwoorden op deze vragen verschilt per persoon.

Hair Clinic Wolf ondersteunt jou tijdens het gehele nazorg proces. Na de eindcontrole en wassing ontvang je instructies waarin alle aandachtspunten voor na de behandeling zijn opgenomen. Het is belangrijk dat je de instructies juist opvolgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het niet krabben op het ontvangstgebied. Wanneer je dit wèl doet is er kans dat je de haartjes verwijderen. Dit is natuurlijk niet wat je wenst. Verder ontvang je van ons een garantiecertificaat met hierbij 97% groeigarantie van de getransplanteerde haren. Bij Hair Clinic Wolf zijn er vier tussencontrole momenten en een eindcontrole. Tussendoor mag je natuurlijk altijd contact opnemen met jouw adviseur, zij staan altijd voor je klaar!  Voor de eindcontrole komt Hair Clinic Wolf, wanneer gewenst, gewoon weer richting Groningen. Tijdens de eindcontrole in Groningen bekijken wij samen het resultaat.

De voor- en nadelen van een haartransplantatie in Turkije 

De voordelen van een haartransplantatie in Turkije

Als je kiest voor een haartransplantatie in Turkije, heeft dit diverse voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

 • De lage haartransplantatie kosten: De kosten voor een haartransplantatie in Turkije liggen gemiddeld rond de  € 2.000,-.
 • De moderne haartransplantatie methodieken: De Turkse haartransplantatie experts zijn gespecialiseerd in de DHI methodiek. Deze methodiek zorgt voor een hogere graftsdichtheid en een kortere herstelperiode.
 • Ervaring van de specialisten en levering van hoge kwaliteit: Een aantal haartransplantatie aanbieders werken met een garantiecertificaat, er wordt hiermee een levenslange groeigarantie aangeboden.
 • Er kunnen meer grafts getransplanteerd worden: In Nederland worden er in een dagbehandeling vaak maar 1.500 tot 2.000 grafts verplaatst. In Turkije ligt dit gemiddelde een stuk hoger.

De nadelen van een haartransplantatie in Turkije

Buiten voordelen zijn er ook nadelen te benoemen aan een haartransplantatie in Turkije, namelijk:

 • Je bent langer onderweg: Voor de haartransplantatie ga je naar Istanbul. Dit voelt voor sommigen als een belemmering.
 • Er moet meer geregeld worden voor de behandeling: Voor een haartransplantatie in Turkije verblijf je minimaal 3 nachten in Istanbul. Het is belangrijk dat je transport van en naar het vliegveld en overnachtingen in een hotel geregeld wordt. Om het je makkelijker te maken biedt Hair Clinic Wolf ook een pakket inclusief transport en verblijf. Je hoeft hiervoor niets extra’s te regelen.
 • Wees voorzichtig met goedkope plaatsen: Tijdens het zoeken naar de juiste haartransplantatie aanbieder voor jouw haartransplantatie in Turkije kunnen er veel ongeautoriseerde en goedkope aanbieders naar voren komen. Je moet zorgvuldig zoeken en het kan erg belangrijk zijn dat je niet elke advertentie vertrouwt. De gemiddelde kosten voor een haartransplantatie in Turkije ligt rond de €2.000,-. Als je veel goedkopere opties tegenkomt, is het belangrijk dat je voorzichtig bent. Goedkoop betekent niet altijd dat de kwaliteit ook gewaarborgd kan worden.

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?