Haartransplantatie Helmond

Denk jij na over een haartransplantatie behandeling en bevindt je je in de omgeving van Helmond? Wij bij Hair Clinic Wolf staan voor jou klaar! Onze specialisten begrijpen de vele vragen en onzekerheden die vaak ontstaan rondom een haartransplantatie. We helpen je graag verder op ons kantoor of op locatie bij jou thuis.

Haartransplantatie intake in Helmond

De beslissing om een haartransplantatie te ondergaan gaat vanzelfsprekend niet over één nacht ijs. Daarom is het van belang om goed voorgelicht te zijn. Hair Clinic Wolf biedt jou de mogelijkheid om thuis, in je vertrouwde omgeving of op een locatie naar keuze, je te voorzien van advies. Onze specialisten nemen je mee in het gehele proces, van het onderzoeken naar de juiste partij tot hulp bieden na de behandeling. Bij Hair Clinic Wolf vinden wij het belangrijk dat jij je niet voelt als een nummertje, maar dat je gehoord en begrepen wordt. Dit hebben wij dan ook in onze slogan opgenomen: persoonlijk en eerlijk. Wij begrijpen de onzekerheden en vragen die jij misschien wel hebt rondom haartransplantatie. Daarom nemen wij graag de tijd om jou je op je gemak te laten voelen en al je vragen te beantwoorden. Mogelijke vragen kunnen zijn:

  • Welke haartransplantatie past bij mij?
  • Doet een haartransplantatie pijn?
  • Is het resultaat blijvend?
  • Hoe realistisch is een haartransplantatie voor mij?

Tijdens het consult met jouw specialist, die wij in Helmond kunnen verzorgen, beantwoorden wij onder andere deze vragen en nemen je mee in het proces van voorbereiding tot eindresultaat. Mocht je geïnteresseerd zijn en een haartransplantatie intake op locatie in Helmond of andere locatie wensen? Stuur ons vrijblijvend een berichtje via Whatsapp of bel naar het onderstaand nummer. Je kunt ook altijd het contactformulier invullen, en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf geeft een blijvende oplossing voor haarverlies. Door het terugplaatsen van het haar zal jij je niet meer storen aan kale plekken, wat bijdraagt aan een hoger zelfvertrouwen. Bij een haartransplantatie worden haartjes uit het donorgebied naar het ontvangstgebied geplaatst.

Wij werken met twee technieken, namelijk Follicular Unit Extraction (FUE) en Direct Hair Implantation (DHI). Lees hier de werkwijze van FUE of DHI en de voor- en nadelen die bij elke techniek hoort. Er zijn ook aanbieders in Nederland die nog een haartransplantatie door middel van de FUT techniek aanbieden. Deze werkwijze leidt tot een hoge mate van littekenvorming. Omwille van deze reden maken wij hier geen gebruik van.

Waarom een haartransplantatie in Turkije ten opzichte van Helmond?

Je kunt ervoor kiezen om een haartransplantatie in Nederland uit te voeren. Wellicht voelt dit voor jou als een vertrouwde omgeving. Tóch willen wij de voordelen van een haartransplantatie in Turkije bij Hair Clinic Wolf graag aan je voorleggen. Zo zijn er bijvoorbeeld in Nederland nog maar weinig partijen die de methode DHI uitvoeren. DHI staat voor “Direct Hair Implantation” en deze techniek zorgt ervoor dat er met een speciale pen, “Choi” genaamd, het haartje meteen in de goede richting in de hoofdhuid wordt geplaatst. Het grote voordeel ten opzichte van FUE (Follicular Unit Extraction) is dat de arts niet voorafgaand een gaatje hoeft te maken in de hoofdhuid. Dit houdt in dat er bij DHI hogere dichtheden worden bereikt.

Daarnaast kunnen er bij Hair Clinic Wolf meer grafts(haarzakjes) worden verplaatst in één behandeling. Onze arts in Turkije kan tot wel 4600 haarzakjes verplaatsten op één dag. Dit betekent dat je, in tegenstelling tot de Nederlandse partijen, vaak in één behandeling geholpen bent. Het laatste voordeel van een behandeling bij Hair Clinic Wolf is dat onze specialisten jou constant bij staan in het proces. Zo wordt je bijvoorbeeld voorafgaand aan de behandeling uitvoerig voorbereid door middel van checklists en vragenlijsten om je zo goed mogelijk voor te bereiden voor de behandeling.

Wat is de tijdspan van een haartransplantatie?

Niet alleen de beslissing om een haartransplantatie te ondergaan is een belangrijke stap die tijd in beslag neemt, maar ook het eindresultaat stelt geduld op de proef. De eerste twee maanden na een haartransplantatie kunnen de geïmplanteerde haren uitvallen. Maak je dan vooral geen zorgen. Dit zal gebeuren bij 85 tot 90% van de nieuwe haren. Na deze twee maanden gebeurt er in maand drie nog weinig. Enkele haren zullen nog uitvallen, maar andere haarzakjes zullen haartjes gaan ontwikkelen. Vanaf maand vier begint resultaat zich te tonen. Dunne haartjes vinden hun weg naar buiten en er begint een nieuwe coupé te ontstaan.

Echter, vanaf maand zeven tot negen kan je pas echt zien wat de haartransplantatie jou heeft gebracht. In deze periode zullen niet alleen meer haren ontstaan, maar ze worden ook dikker en ontstaat er meer volume, waarna in de maanden erna meer en meer ontwikkeling ontstaat. Vanaf maand 12 tot 14 heb je eindelijk uw eindresultaat. De tijdlijn, zoals die hierboven is vermeld, geldt als gemiddelde, echter is dit voor iedereen anders en kan het proces er voor jou iets anders uitzien. Dit is niets om je zorgen over te maken. Mocht je toch vragen hebben, dan staan onze specialisten altijd voor je klaar, zowel in de periode voor de haartransplantatie als elk moment na het eindresultaat. Tijdens jouw haartransplantatie consult in Helmond, op ons hoofdkantoor of een locatie naar keuze, neemt onze specialist je mee in deze tijdlijn en jouw mogelijkheden. Dit consult duurt normaal gesproken 1-2 uur, waarin jouw mogelijkheden tot een haartransplantatie besproken worden. Hou in gedachten dat er tijdens dit gesprek ook foto’s gemaakt worden. Deze toetst onze arts en binnen 24 uur heb jij jouw persoonlijke advies.

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?