Haartransplantatie Roosendaal

Denk jij na over een haartransplantatie behandeling en bevindt je je in de omgeving van Roosendaal? Wij bij Hair Clinic Wolf staan voor jou klaar! Onze specialisten begrijpen de vele vragen en onzekerheden die vaak ontstaan rondom een haartransplantatie. We helpen je graag verder op ons kantoor of op locatie bij jou thuis.

Overweeg jij een haartransplantatie in Roosendaal? 

Voor een haartransplantatie in regio Roosendaal ben jij bij Hair Clinic Wolf aan het juiste adres. Elke dag verliest de gemiddelde persoon tussen de vijftig en honderd haren. Normaal gesproken komen hier nieuwe haren voor terug, echter is dit niet altijd het geval. Wanneer jij last hebt van overmatig haarverlies kunnen hier kale plekken ontstaan. Een haartransplantatie biedt hiervoor een blijvende oplossing, wat een boost kan geven aan je zelfvertrouwen en controle over je uiterlijk. Bij jouw zoektocht naar de juiste haartransplantatie kliniek is het dan ook belangrijk om te weten hoe een haartransplantatie in Roosendaal in zijn werk gaat. Woon jij in Roosendaal, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Sprundel of Sint Willebrord? Wij kunnen je in elk gebied begeleiden!

Oorzaken haaruitval 

Er zijn diverse oorzaken bekend voor haaruitval. Bij de overgrote meerderheid van de mannen die kaal worden komt dit vaak door een erfelijke aandoening die bekend staat als Alopecia Androgenetica. Verder kan haaruitval veroorzaakt ook worden door een aantal andere factoren, waaronder:

• Stress
• Hormonale veranderingen
• Dermatologische aandoeningen
• Trauma of brandwonden
• Chirurgie
• Tekort aan vitamine B

Wil je meer weten over de oorzaken van haaruitval, hoe het haaruitval proces verloopt en wat jij kunt doen tegen haaruitval? Lees onze pagina alles over haaruitval of neem contact met ons op.

Kosten haartransplantatie Roosendaal 

De prijzen voor een haartransplantatie kunnen in Roosendaal hoog oplopen. Voor een haartransplantatie behandeling kan het totaalbedrag in Nederland oplopen tot €16.100,-. Als je dit met de prijzen in Turkije vergelijkt kom je er snel achter dat deze kosten beduidend lager liggen. Je kunt vaak al voor €2.000,- een behandeling ondergaan. Wil je meer lezen over een behandeling in Turkije, met hierbij de voor en nadelen? Lees dan ons artikel.

Via de online test van Hair Clinic Wolf kan je gemakkelijk te weten komen of je geschikt bent voor een haartransplantatie en wat de kosten zullen bedragen. Onze prijzen starten al vanaf €1.799,-.

Jouw intake in Roosendaal 

Hair Clinic Wolf biedt verschillende mogelijkheden voor een intake. Voordat je een definitieve keuze maakt over de locatie van jouw haartransplantatie is het fijn om van tevoren een intakegesprek te houden. En dat natuurlijk het liefst in de buurt. Dat kan bij Hair Clinic Wolf! Wij zorgen ervoor dat een haartransplantatie specialist bij jou langskomt, of je nu in Roosendaal, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Sprundel of Sint Willebrord woont, wij komen gewoon naar je toe! Een andere mogelijkheid is een intake bij ons op kantoor of telefonisch. Aan jou de keuze!

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?