Haartransplantatie Tilburg

Denk jij na over een haartransplantatie behandeling en bevindt je je in de omgeving van Tilburg? Wij bij Hair Clinic Wolf staan voor jou klaar! Onze specialisten begrijpen de vele vragen en onzekerheden die vaak ontstaan rondom een haartransplantatie. We helpen je graag verder op ons kantoor of op locatie bij jou thuis.

Hoe werkt een haartransplantatie in Tilburg? 

Heb jij last van overmatig haaruitval of heb je mogelijk enige vorm van Alopecia? Dan is een haartransplantatie in Tilburg wellicht de oplossing voor  jou.

Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf is wat jij nodig hebt om de situatie op te lossen, zodat je jouw haar weer terugkrijgt. Voor de behandeling maakt het niet uit of je uit Tilburg, of Breda, Den Bosch, Goirle, Waalwijk, Gilze-Rijen of Eindhoven komt, wij kunnen je namelijk op alle plekken bezoeken! Een haartransplantaties specialist in Tilburg kan al jouw onduidelijkheden beantwoorden, waardoor jij je vrijblijvend kunt laten informeren. We hebben een adviseur klaar staan om al jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen uitzoeken of jij geschikt bent voor een haartransplantatie.

Bij Hair Clinic Wolf wordt je uitgebreid geïnformeerd over een haartransplantatie in Nederland en in Istanbul. Je hebt hierin de mogelijkheid zelf een keuze te maken welke locatie het beste bij jouw wensen past. We beginnen altijd met een intake in Nederland met uitleg over de haartransplantatie die eventueel gaat volgen. Hierin krijg je alle noodzakelijke informatie. Tijdens de intake worden genoeg foto’s en filmpjes van het gehele haartransplantatie proces laten zien van zowel Istanbul als Nederland.

Haartransplantatie in Tilburg

Als je ervoor kiest in Nederland te blijven voor jouw behandeling, dan verloopt de transplantatie als volgt: Je wordt ‘s ochtends ontvangen in de haartransplantatie kliniek. Daar heb je natuurlijk de kans om nog al jouw vragen stellen. Nadat de aanmelding is voltooid gaat de haartransplantatie beginnen. Voordat de implantatie kan beginnen, worden de haarzakjes aan de achterkant van het hoofd verwijderd, aangezien dit niet een gebied is waar erfelijke kaalheid optreedt. Deze haren, ook wel grafts genoemd, worden daarna op het gewenste gebied geplaatst. Er bestaan verschillende manieren om de haarzakjes te implanteren. De technieken die gebruikt worden voor de haartransplantatie zijn FUE, FUE Saffier of DHI.

Haartransplantatie in Turkije

Mocht je ervoor kiezen een transplantatie in Turkije te ondergaan, dan kan het avontuur starten met de reis naar Istanbul. Op het vliegveld zal onze chauffeur klaarstaan om jou naar het hotel te brengen. De tweede dag zal de behandeling plaatsvinden, dit duurt gemiddeld  6-10 uur. Dit is afhankelijk van het aantal haren dat wordt geïmplanteerd.

De derde dag zal je een goede dag rust hebben in het hotel. Op de vierde dag wordt er een laatste beoordeling uitgevoerd en wordt het haar gewassen, terwijl jij uitgebreid wordt geïnformeerd over de aanbevelingen die je moet volgen wanneer de behandeling is geëindigd. Je ontvangt ook een garantiebewijs. Voor ons is het erg belangrijk om garantie te bieden op jouw getransplanteerde haar! De nazorg wordt geheel in Nederland uitgevoerd.

Haartransplantatie FUE- en DHI methode 

Tijdens jouw intakegesprek in Tilburg, zullen we je alles uitleggen op gebied van haartransplantatie methoden en wat ze inhouden. Daarbij krijg je medisch advies over welke methode het beste bij jou past.

FUE methode

Een haartransplantatie door middel van FUE verloopt volgens vijf stappen. Eerst worden er kleine incisies rondom de grafts gemaakt in het donorgebied. Vervolgens worden de grafts verwijderd en in een speciale vloeistof geplaatst. Hierna zullen er kleine kanalen in de ontvangstplaats worden gecreëerd waar de haren worden geimplanteerd.

De vier stappen van een FUE behnadeling

DHI methode

Een haartransplantatie door middel van DHI heeft maar vier stappen. Met deze methode is het niet nodig om vooraf de kanalen te maken. De eerste drie stappen zijn identiek aan de eerste drie stappen van de FUE-methode. Voor een haartransplantatie door middel van DHI, wordt er een DHI implantator gebruikt. Met behulp van deze pen wordt het haarzakje direct op de hoofdhuid getransplanteerd.

De vier stappen van een DHI behandeling

Bij Hair Clinic Wolf willen we je een volledige en nauwkeurige beschrijving geven van onze werkwijze. Wanneer nodig kan je altijd contact opnemen met een van onze specialisten in de regio Tilburg via +31 (0) 76 785 7874. Zij staan je graag te woord.

Prijzen haartransplantatie Tilburg

Als je haarimplantaten overweegt, kan het zijn dat de prijzen van een haartransplantatie in Tilburg je verbaast. De kosten die worden geïmpliceerd van haartransplantatie in de Nederland kunnen oplopen tot € 16.100, – in tegenstelling tot de gemiddelde prijzen in Turkije van rond de € 2.000. Daarbij kan je voor het bedrag dat je in Turkije betaalt bij sommige een onbeperkt aantal grafts laten transplanteren. En alsof dat nog niet genoeg is, is de prijs zelfs inclusief 3 hotelovernachtingen en VIP-vervoer tijdens jouw verblijf. Benieuwd naar de voor- en nadelen van een haartransplantatie in Turkije? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

Bij Hair Clinic Wolf, kan je altijd gebruik maken van een online kostencalculator en ontvangt je jouw persoonlijke prijsopgave. Onze prijzen beginnen vanaf €1.799,-.

Intake haartransplantatie Tilburg 

Bij Hair Clinic Wolf spreken wij graag af voor een intake gesprek op de plek waar dat voor jou uitkomt. Of dat bij jou thuis, een andere plek in Tilburg of op ons kantoor is, geen probleem! Wij willen het makkelijk voor jou maken waar dat mogelijk is, daarom verzekeren wij dat een van onze haartransplantatie-specialisten naar jou komt voor een intake. Dit gesprek is het moment waarop jij al jouw onduidelijkheden kunt bespreken en onze specialist zal jou dan voorzien van alle informatie die jij nodig hebt. Het is erg belangrijk dat je je goed voelt en dat komt je gauw tijdens het intakegesprek te weten. Daarnaast krijg je ook onze brochure: “Alles over haartransplantaties”. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je goed geïnformeerd bent.

Mocht je niet in Tilburg een intake willen doen, dan kan je natuurlijk altijd langskomen op ons kantoor in Kaatsheuvel of een telefonische intake inplannen.

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?