Haartransplantatie Zeeland

Denk jij na over een haartransplantatie behandeling en bevindt je je in de omgeving van Zeeland? Wij bij Hair Clinic Wolf staan voor jou klaar! Onze specialisten begrijpen de vele vragen en onzekerheden die vaak ontstaan rondom een haartransplantatie. We helpen je graag verder op ons kantoor of op locatie bij jou thuis.

Haartransplantatie advies in Zeeland 

Hair Clinic Wolf is specialist op het gebied van dermatologie en haartransplantatie. Wij weten wat belangrijk is wanneer jij een haartransplantatie overweegt. Duidelijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Je krijgt vanaf het eerste moment alle informatie en de gelegenheid om eventuele vragen beantwoord te krijgen. Daarnaast zijn vakkundigheid en professionaliteit belangrijke waarden bij Hair Clinic Wolf. Ons Nederlandse team en Turkse medische professionals begeleiden je tijdens alle fasen van de behandeling èn gedurende het natraject. Wij vinden het belangrijk dat jij weet bij wie je terecht kunt met al jouw vragen. Maak daarom een afspraak met een van onze haartransplantatie adviseurs en wij komen naar jou toe in Zeeland.

Maak direct een afspraak 

Het maakt voor ons niet uit in welke regio in Zeeland je woont, wij komen graag bij je langs. Je kunt het contactformulier invullen, een WhatsApp bericht sturen of natuurlijk even bellen om zo een afspraak te maken voor een intake gesprek in Zeeland.

Ben ik geschikt voor een haartransplantatie? 

Bij Hair Clinic Wolf krijg jij altijd eerlijk advies. Het is dan ook mogelijk dat je te horen krijgt dat jij niet geschikt bent voor een haartransplantatie. Hier zijn verschillende redenen voor te bedenken. Tijdelijke haaruitval wordt bijvoorbeeld niet met een haartransplantatie behandeld. Het is belangrijk dat de directe oorzaak onderzocht en verholpen wordt. Ook kan het zijn dat jouw donorgebied niet voldoende is voor het gewenste resultaat.

Als jij bijvoorbeeld bekend bent met hart- en vaatziekten, diabetes of hematologische aandoeningen wordt dit beoordeeld door jouw behandelend arts,. Het is hierbij mogelijk dat je daardoor niet geschikt bent voor een haartransplantatie.

Ben jij benieuwd of je geschikt bent voor een haartransplantatie? Vraag een consult aan met een van onze adviseurs en je ontvangt een eerlijk, persoonlijk en vrijblijvend advies.

Hoelang duurt een haartransplantatie behandeling in Zeeland?

Een haartransplantatie afspraak kan plaatsvinden in Zeeland of in Turkije. Tijdens jouw consult in jouw stad zal een van onze specialisten jou voorzien van alle benodigde adviezen. Een haartransplantatie behandeling duurt ongeveer tussen de 6-8 uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal te verplaatsen haartjes. Ons doel is om te zorgen voor een optimale beleving en resultaat tijdens de behandeling. Een haartransplantatie is een belangrijke ingreep en daarom is het belangrijk dat alles naar wens verloopt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij je hele leven kunt genieten van een nieuwe haarlijn.

Resultaat haartransplantatie in Zeeland of Istanbul

Een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf in Zeeland of Istanbul duurt vier dagen. Na deze vier dagen is nog niet direct het resultaat te zien. Op de eerste dag van het behandeltraject vlieg je richting Istanbul. Daar wordt je van de luchthaven opgehaald en vervolgens naar jouw hotel gebracht. Op de tweede dag is de behandeling. Na de haartransplantatie wordt jouw donorgebied voorzien van verband. Wanneer je een FUE behandeling ondergaat krijg je een hoofdband om. Als een DHI behandeling is gekozen is dit niet het geval.

De derde dag is een rustdag in het hotel. Op dag vier wordt je opnieuw op de haartransplantatie afdeling verwacht voor een nacontrole en wassing. Het verband wordt van het hoofd afgehaald en de eerste wassing zal plaatsvinden. De eerste wassing voeren wij uit en tegelijkertijd krijg jij uitleg middels een Nederlandse instructievideo over de speciale manier van wassen. De te gebruiken lotion en shampoo wordt door ons verzorgd.

Gedurende de eerste acht dagen na de behandeling is het van belang om op deze speciale manier te wassen. Op de tiende dag na de behandeling krijg je een voorschrift over de manier waarop de korstjes op het hoofd weggehaald kunnen worden. Dit heeft een goede invloed op de uitkomst omdat de nieuwe haren zo makkelijker kunnen gaan ontplooien. Wanneer je de korstjes op de geïnstrueerde wijze heeft verwijderd, is het niet meer zichtbaar dat er haarimplantaten zijn geplaatst.

Waarom een haartransplantatie in Turkije? 

Een haartransplantatie is tegenwoordig veel gebruikelijker dan enkele jaren geleden. Door vernieuwde technieken, voornamelijk vindbaar in Turkije, kunnen chirurgen de kwaliteit van een behandeling in hoge mate garanderen. Een aantal haartransplantatie aanbieders werken met een garantiecertificaat: hiermee wordt een levenslange groeigarantie aangeboden. Iedereen kan dus weer genieten van een volle bos haar!

Tegenwoordig zijn de meeste chirurgen op het gebied van haartransplantaties werkzaam in Istanbul, waar worden lagere tarieven gehanteerd. Omdat de kosten voor een dergelijke behandeling doorgaans niet vergoed worden is het vanuit een kwaliteits- en kostenperspectief logisch om een haar transplantatie in Turkije te ondergaan.

Daarnaast zijn de Turkse haartransplantatie experts gespecialiseerd in de DHI methodiek. Deze methode zorgt voor een hogere graftsdichtheid en een kortere herstelperiode en kunnen er ook meer grafts getransplanteerd worden. In Nederland worden er in een dagbehandeling vaak maar 1.500 tot 2.000 grafts verplaatst. In Turkije ligt dit gemiddelde een stuk hoger.

Hair Clinic Wolf is gespecialiseerd in het faciliteren van het gehele totaalplaatje met medische professionals die gepassioneerd zijn in het vak!

Consult inplannen, of meer over ons weten?

Wil je meer weten over onze behandelingen, heb je andere vragen of wil je direct een consult inplannen? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?